| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Děti s rodiči přicházejí do mateřské školy

Dobrý den Hanko!
Reaguji sice na Váš článek z minulého týdne,ale až teď jsem se rozhodla podívat se na zkušenosti maminek a jejich ratolestí s MŠ.Mám 3 a půl letou dceru, která nastoupila do školky v září.Jen 3dny a už začaly rýmy a už jsme museli zůstat doma.Já sama jsem doma neboť každým dnem už můžeme očekávat narození chlapečka.Suma sumárum je tento týden třetí co dcera chodí do školky.Mám úplně stejné problémy jako Vy.Učitelka mi řekla, že se nemůže nějak zadaptovat a když ji něco řeknou urazí se a schová třeba pod stůl.Sice mi neřekli ať si ji raději nechám doma, ale rovnou zda neuvažuji o dětském psychologovi.Byla jsem tak zaskočená, že jsem se zmohla jen na otázku - to jako aby mi poradil jak se má dcera zapojit?Je přesně i taková jak popisujete svého chlapečka.Je chytrá rychle se učí, na pískovišti má spoustu kamarádů a kamarádek s kterými se často vídá.Do školky se taky velmi těšila a až po pár dnech se každé ráno neobejde bez pláče.Ovšem na zeptání jestli se jí ve školce líbí odpoví, že ano a taky si pro ni chodím ve 12:15 a uplakaná není.Proto taky zvažuju jestli ji ze školky neodvolám.Mám pocit, že pokud jsem doma na mateřské není nutné, aby zůstávala ve školce.Myslela jsem, že to bude pro ni hezké a užitečné být ve školce mezi dětmi.Jsem moc ráda, že jsem si Váš článek přečetla a povzbudil mě.Držím palce ať to naše děti vydrží a rána budou bez pláče.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.