S prispevkem naprosto souhlasim.
Kdysi na zacatku naseho manzelstvi [jsme spolu 12 let], jsem chtela jit s kamaradkou do kina, pradlo nedoprane v pracce, pozadala jsem manzela at pradlo povesi, kdyz jsem prisla, zdesila jsem se, a jemu to rekla ze pradlo snad hazel na susak z loznice do obyvaku, od te doby pradlo nikdy nepovesil, a ja se poucila, od te doby, zadam, chvalim, prosim, obcas se musim kousnout, on me take nezada abych mu vyprala a uvarila, ale tak to proste je, na druhou stranu jsme k sobe velmi tolerantni, nekontrolujeme se, volny cas travime spolu i kazdy zvlast a ty slova chvaly a podekovani? "jsou to jen slova usty ti projdou jako kterakoli jina" jak rekla Stala Zazvrokova Ive Janzurove ve filmu Ten svetr si nesvlekej. Asi trochu pokrytecke nicmene velmi ucinne a fungujici, a na druhou stranu je casto take dobre nektera slova polknout, jsem si jista ze on se take ridi timto heslem [ve chvili kdy se ptam jestli jsem hezka a co si myslis slusi mi tohle a vsiml sis ze jsem zmenila liceni? jsem si jista ze nevsiml, nicmene ihned pritaka a pochvali] Kazde pohlavi mame sva slova ktera potrebujeme slyset a proto se je musime naucit pouzivat - koneckoncu jsou to jen slova atd.
Předchozí