V tom článku se mi líbí první odstavec. Na to další můj rozum nestačí, když si tak vybavuji předešlou diskusi a snažím se pochopit, není to lehké. Myslím, že mám zdravý vztah, ale jak často musím tohle absolvovat? aby nás to nepřestalo bavit v posteli a naše děti byly šťastné. A stejně máme dny, kdy se můžem sežrat, třeba když máme moc práce nebo starostí, které se nedají naplánovat Radši mlčím, ale ten první odstavec beru.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.