Článek je super a nezbývá mi nic jiného, než souhlasit. Dlouho mi trvalo, než jsem pochopila, že muži a ženy jsou každý jiný druh člověka. Nemají stejné myšlenkové pochody a hlavní rozdíly vytvářejí hormony. Přestože já osobně sdílím s manželem dosti často stejné myšlenky (když chceme něco říct, pak většinou oba úplně to samé), je to u nás stejné, jako to bylo v článku. Ať se snažím pomoct nebo poradit sebevíc, můj manžel není ochoten to vzít jako radu a ještě jsem nakonec ta špatná já. Je to jejich ješitností a hlavně tím, že nejsou ochotni připustit, že ten dobrej nápad nebyl jejich a že jsou jakoby pokořeni. A jak už bylo v článku řečeno, žena nejdří přemýšlí a potom činí, ale muž nejdřív vyzkouší spoustu variant a pak teprve přemýšlí. Bohužel většinou ho ono zkoušení vyčerpá natolik, že se stává agresivním a nesnesitelným a kdejaká žena by asi neváhala použít váleček na nudle. Ale naštěstí jsme to my ženy, které nejdřív myslí a pak konají, takže si takovou akci radši rozmyslíme, než zkratovitě jednat.
Předchozí