Milá Valkýro, nedivím se Ti. Včera jsem se tady zasmála a dnes už je to horší, mám podobný pocit jako Dagmarjana níže - snad jsem nespletla jméno. Souhlasím i s Janou (2děti), v každé situaci se asi hodí jiné jednání. Ani ta přetvářka není možná hezká, ale když to jinak nejde. Tohle rozdělování prací mě taky štve, ale v nejbližší době se to asi nezmění, to fakt asi ženské stářím změní sebe. Ani nevím, co chci říct. Byla jsem tak veselá a je mi smutno.
Ironie začíná až zde, pro nechápájící : NECHCETE ZALOŽIT NOVOU POLITICKOU STRANU? - mars a venuše- to je jen pokus jak z toho smutku ven
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.