| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ženská logika

Valkýro děkuji, nahlídla jsem na ty články, ale jen jsem to proletěla, nemám náladu zase čist, kolik kdo uklízí, ale to proč to tak je, je zajímavé. Nejspíš to dám někde k dobru, ale to to budu muset ještě jednou skouknout.

Možná pro lepší náladu chci napsat, k čemu jsme došli v sobotu při debatě s přáteli. Bavili jsme se o terorismu, muslimech a obavách z jejich nadvlády nad námi. Jak jsme to tak probírali, tak jeden s přítomných mužů nahodil něco o tom, že ženy to tam časem vyřeší nebo aspoň začnou napadat (kéž by tomu tak bylo). Tak jsme vlastně udělali závěr (teda chlapi s tím moc nesouhlasili), že za změnami ve společnosti (nemyslím třeba elektriku nebo kolo) většinou stojí ženy.

Doufám, že už do téhle diskuse nenahlídne moc oportunistů (snad jsem trefila správné cizí slovo, když tak se nechám poučit). Tak doufám, že se to tak povede i s tím úklidem, i když při vzpomínce na pravěk, to asi nikdy nebude 50:50.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.