Toto doporučení už jsem slyšela z více míst. Vychází z toho, že na prvním místě by vždycky měl být vztah rodičů a děti by to tak měly vnímat. Pokud ano, prý odpadá spousta problémů se soupeřením mezi sourozenci, nezdravé závislosti dítěte na rodičích a obráceně apod. My to tak doma z několika důvodů nepraktikujeme, ale začíná mi připadat, že je to škoda. Nějak se nám to zvrtává... Jinak co se týče kvality článku a jeho autora: také už jsem nějaké knihy od tohoto pána četla a byly fakt výborné. Jenomže tak už to prostě chodí - když je autor úspěšný a dobře se prodává, proč toho nevyužít a nepsat další a daší knihy. Jenže v této oblasti se toho už moc nového vymyslet nedá, tak prostě jen rozvádí již jednou řečené až do naprosté plytkosti. Bohužel není jediný...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.