Asi to sem nepatří, ale žádnou diskusi na téma Předčasná puberta u chlapců jsem nenašla. Nebo nic takového neexistuje?
Našemu Petrovi bude v únoru 11. Chodí do 5. třídy a vzhledově je jako většina kluků v jeho věku. Všimla jsem si ale, že mu začaly tmavnout chloupky na rukou. Několik prvních tmavých chloupků má i kolem penisu. Když se ráno probudí a jde na WC, vidím, že mívá často erekci. Jeho "lulín" je aspoň podle mě dost velký na jeho věk. A v poslední době jsem začala na kalhotách pyžama i na slipech objevovat zaschlé skvrny. Manžel tvrdí, že to poluce nejsou, že on to měl ve 14, že teď je ještě brzy. Ale co to tedy je?
Jak velký penis má mít desetiletý kluk? A může už mít poluce? Neměli bychom raději zajít k nějakému doktorovi?
Manžel mi říká, že se zbytečně plaším, že se nic neděje a že když půjdu s klukem k doktorovi, budu tam akorát za hlupáka. Řekla jsem mu, ať si zkusí s Péťou promluvit o těchto věcech, ale jen mávl rukou. Mám si s ním promluvit sama? Nebo to nechat být, jak tvrdí manžel?
Jinak je Petr úplně normální kluk, hravý, dětský, puberťáka tedy ještě vůbec nepřipomíná Možná opravdu dělám z komára velblouda. Ale chci mít klid, že jsem u svého kluka nic nezanedbala.
Předchozí