Bohužel jsem také z těch, která trpí i v těhotentví migrénami. Prvních deset týdnů jsem je neměla a od desátého týdne začali a to minimálně jednou týdně, vícekrát než před tím. Zajímala jsem se o to a dozvěděla jsme se, že 20% žen trpící před těhotenstvím trpí jimi i v těhotenství a tak se nedomnívám, že by přestaly. Snažím se proto cvičit jógovou sestavu proti migrénám a na krční páteř a před těhotenství to velmi pomáhalo a tak doufám, že i v něm. je to dohromady deset ciků a nijak náročných. Pokud je zájem mohu naskenovat a poslat. Bara
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.