Milá děvčata, ja svého teď uz dva a půl ročního syna kojila do 21.měsíce a pak jsem byla ráda když přešel na večerní lahev. Od jeho desátého měsíce jsem ho kojila každou hodinu?!! Deset minut pil, pak jsem půl hodiny usínala a za půl hodiny byl zase vzhůru. Byla jsem pak už strašně vyčerpaná, ale chtěla jsem pořád kojit. Když se, ale moje migrény začaly dostavovat každé dva až tři dny, i moje lékařka a kamarádka řekla dost. Věřím jí, protože ona sama dceru a syna kojila do dvou let. Jurášek si na lahev zvykl asi za týden a i dnes pije mléko 3x denně, ráno a v poledne z hrnečku večer z lahve pak si jde vyčistit zoubky a potom jde spát. ALE!!!! Stále se v noci budí a to jen pro kontrolu jestli jsem u něho. Takže spíme spolu v pokojíčku a nyní přemýšlím jak ho uspůsobit pro druhé dítě, protože bychom si s manželem moc přáli mimi.Jinak jsem také přidávala do umělého mléka kakao a první dva dny z lahve pil moje odstříkané mléko. Hodně štěstí vám všem, kdo končíte s kojím a jinak hodně zdaru.
Předchozí