:-))))))) Musim se smat. Totiz i ja kdyz jsem nastoupila do prace, byli jsem tam dve zensky a casem jsme sli kazda na jinou provozovnu. Zustala jsme tam se samejma chlapama a i ono autimaticky predpokladali, ze si daj kaficko, spinavy nadoby na tac a ja to pak vezmu a umeju...to si ale mysleli spatne. A kdyz jsem jim dala najevo at si kazdej umeje co si uspinil, koukali na me jak na blazna, co to vlastne rikam. Casem pochopili a opravdu si po sobe zacali mejt. Jen sef to nejak nepochopil a kdyz se neumyty nadobi hromadilo, rekl me a ja ho musela jit umejt. Mirny pripominky jsem mela ale jit jsem holt musela...:-( :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.