| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Průběh těhotenství - 32. týden

Já si své první těhotenství náležitě užívám. Je mi 20, kvůli náší holčičce(31.tt), která je neplánovaná, ale rozhodně ne nechtěná, jsem přerušila studia vš. Od 16. let trpím jistou chorobou, což bylo okamžitě vzato jako rizikový faktor, pročež se již od 8. týdne neustále cpu různými vitamíny a nemohla jsem ani nastoupit do práce.
V šestém týdnu mi začaly nevolnosti. O přívlastku "ranní" se mluvit nedá, většinu dní až do šestého měsíce jsem trávila na toaletě, nebo jsem prostě blinkala, kudy jsem chodila.
V šestadvacátém týdnu mi na procházce s manželem v lese začaly kontrakce,načež jsme se vydali do nemocnice. Tam nám sdělili, že vinou jakéhosi zánětu v mém těle se miminko dralo předčasně na svět, čemuž lékaři okamžitě zabránili, když mi do rukou napíchali infuzi.
Od té doby jsem na neschopence a převážně musím ležet. Břicho mi často tvrdne, naše malá je malá, mám neustále strach, že mou vinou nemá tu správnou výživu, což vede k mému častému přejídání, takže si už připadám jako koule.
Navíc mě všichni straší předčasným porodem,doma se nudím, shrnuto podtrhnuto, už ať je to za mnou.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.