Tak ja byla taky naivka....kazdy rok na pravidelne kontroly,stery vzdy OK..a pak jsem poprve v zivote dostala zanet,ktery se panu dr.nepodarilo spravne lecit a ja skoncila na biopsii(po kterem jsem 6tydnu krvacela a kde mi zanet z cipku zavlekli i do delohy),brala jsem 3tydny antibiotika horem,dolem a nic nepomohlo.Pred 14dny jsem podstoupila konizaci..14dni po ni jsem v noci zacala silene krvacet a skoncila behem14 dnu znovu na sale pod narkozou.Zmenila jsem dr. a budu moc rada,kdyz tohle martyrium brzy skonci..a proto i ja jako matka dvanactilete dcery volam po ockovani!!!I pres pravidelne prohlidky a staleho partnera jsem v sobe mela dost dlouho silny zanet a bala se rakovinovych zmen..A kdyz to vlada neschvali,tak ho holt dceri zaplatim,teda pokud bude dostupne a bude ho dost,ne jako vakcin an chripku,ktere jsou "podpultovym"zbozim!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.