Deniso, ja si taky myslim,ze kdyz se chce,tak se da nasetrit.Jenze v CR je kazdy zvykly,ze pojistovna vse zaplati a nikdo nic nechce platit z vlastni kapsy.Ja ziji v USA a musim si tady treba platit uplne vse.Tech 10 000,- me staly mozna tak stery:-). Ted jsem tehotna a porod me bude stat minimalne 10tis.USD(220 000Kc), ale to mozna i mnohonasobne vice.A materskou mi taky nedaji zadnou. Je sice pravda,ze v USA jsou vyssi platy,ale i tak...V CR je vetsinou vse hrazeno pojistovnou,tak mi tech 30tis. nepripadne tak moc.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.