Dano, já jsem pravicová, ale ne proto, že bych se topila v penězích. Jsem pravicová právě proto, že mám peněz málo... sama bych neměla finance na zaplacení takovéto vakcíny pro svoji dceru. S manželem žijeme na pokraji našich finančních možností proto, že z peněz, které vyděláme, polovinu odvedeme státu, tj. zjednodušeně řečeno přerozdělí se mezi flákače na úřadech práce a mezi platy poslanců, kteří se rejpou v nose a vymýšlí jenom, jak zmasírovat lidi, aby platili dál. Zdravotní pojištění si taky platíme, ale my se snažíme dělat i něco pro své zdraví... takže peníze z něj nečerpáme... z našich peněz se léčí mj. kuřáci a narkomani.
Jsem pravice, přiznávám se, protože chci své vydělané peníze užít podle svého (i na připlacení si za zdravotní péči) a rozhodně nesouhlasím s tím, že se mnozí lidé, kteří mohou ale NECHTĚJÍ pracovat, mají (z mých peněz!!!) finančně líp než my dva vysokoškoláci, kteří pracujem celý život. Uvědom si, že i ty, jako levičák, nic zadarmo nemáš. Někdy se podívej na výplatní pásku - svoji nebo manžela... to, co jsi měla od státu nebo doktorů "zadarmo", tos už ve skutečnosti dávno zaplatila...
Předchozí