| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Přední čeští odborníci nesouhlasí s plošným očkováním proti rakovině děložního čípku

Tak já bych asi brala tu očkovací látku, i když pro mě osobně je taky už pozdě. Naštěstí pro mě jsem na konizaci musela po prvním porodu (císařem) a druhé dítě jsem donosila (dokonce se mu moc ven nechtělo). Jen mě dodnes udivuje fakt, že jsem půl roku před tím, co jsem se dozvěděla o mé rakovině čípku, byla podle mudr zdravá a nic nebylo. Tak proč jsou prohlídky až po půl roce, když se to vyvíjí tak rychle?? Nebo že by můj doktor něco zanedbal?? No pravdu se asi už nedoví, protože to rozhodně nehodlám už pitvat, ale fakt je, že pokud by vakcína proti rakovině měla pomoci a neuškodila jinde, tak bych byla jedině pro.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.