| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Přední čeští odborníci nesouhlasí s plošným očkováním proti rakovině děložního čípku

Ahoj, nevím, jak je to teď, byla jsem v USA v roce 2001 a 2002. Když jsem tam otěhotněla, zašla jsem si na radu kamarádek (už si přesně nepamatuju, co to bylo) na nějaký druh "sociálky" pro cizince, pamatuju si, že tam byly úřednice polky, pomohly mi vyplnit formulář a za několik týdnů (asi 4 týdny) mi poštou přišlo nějaké základní pojištění pro těhotné, které mělo krýt všechna ošetření během těhotenství a porod. Samozřejmě by se jednalo jen o základní věci, žádný nadstandard.. Tehdy každá těhotná žena prý měla nárok na takový druh pojištění, pokud by nebyla pojištěná jinak. Já jsem na toto pojištění byla zdarma dvakrát vyšetřená na gynekologii, dělali mi testy související se začátkem těhotenství, vybrala jsem si na něj bezplatně vytamíny pro těhotné, dál nic, protože jsem odjela domů do ČR.
Jak je to teď nevím, v případě zájmu bych se mohla pokusit vyhrabat nějaké bližší info, byli jsme v Chicagu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.