K tomu pojisteni v USA, tak mam za to, ze pokud tu clovek pracuje full time tak ma pojisteni od zamestnace. My mame rodiny program od manzelovi firmy a doplacime na 3 rodine prislusniky $220 mesicne. Me to prijde jako rozumna castka. Pri kazde navsteve doktora platim pak $20. V prepoctu na koruny se to muze zdat opravdu hodne, ale v porovnani s tim kolik manzel vydelava je to primerene. Vim ale ze se mi dostava vyborne pece, doktor me nikdy s nicim neodbyde a opravdu si tu nikdo nedovoli nic zanedbat. V tehotenstvi jsem v ordinaci dostavala tehotenske casopisy, vzorky kremu a vitaminy. Mela jsme hrazeny i 3D ultrazvuk a dali mi to i na dvd. VIm ze to vse neni podstatne, ale ja opravdu nemam pocit ze by si tu prumerni lide zdravotni peci nemohli dovolit. A ty socialni pripady maji narok na pojisteni co hradi vse, od statu. Chodim tu do moms clubu a neznam jedinou maminku co by nemela rodine pojisteni. Myslim ze se ten problem spis tyka lidi co nemaji papiry. Ale znam i spoustu takovych co ty papiry nemaji a byli schopni si tehotenstvi porod uhradit ze sveho. V Cr je sice pojisteni zdarma, ale ono to podle toho pak i vypada :0(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.