Musím říct, že jste mě teda pořádně postrašily. Podobné problémy mě provází už delší dobu, změny na čípku, HPV virus pozitivní nález. Doktor už mi párkrát vyhrožoval konizací, ale zatím se nic neděje. Na prohlídky chodím v podstatě co 3 měsíce a u každého stěru, který mi berou tak čípek krvácí. vy co už s tím máte zkušenosti, co teda mám dělat? změnit doktora, chtít konizaci, nebo nějaké specializované vyšetření? Vždyť já chci mít děti a pokud by se to mělo v těhotenství ještě zhoršit, tak to potřebuju vyřešit radši hned. Máte někdo nějaké zkušenosti s gynekology v Brně? Díky moc Markéta
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.