| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Infekce horních dýchacích cest u dětí

Moje dvouletá dcera Lucinka trpěla od mimina na rýmy, které vždy (od 3 měsíců) vyústily do zánětu středního ucha. Lékař vždy jeden den píchl jedno a druhý den druhé. Opakovalo se to asi šestkrát než začala užívat Ribomunyl. Od té doby nevíme, co zánět středního ucha je, ale rýmu má skoro pořád. Nespí pro ucpaný nosík, pak zase dostane kašel a prokašle celé noci. Nakonec se z toho dostane, ale do týdne má angínu a týden po dobrání ATB se objeví recidíva. A tak je to pořád do kolečka. Lékař mi poradil prohlídku na ORL, jestli nemá zvtšenou nosní mandli. Je objednaná za 14 dní a já se chci zeptat, jestli mandli v případě zvětšení dát odstranit nebo ne. Máte s tím někdo nějakou zkušenost?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.