Ahoj holky, očkování může mít také svá rizika. Více v knize Mudr. Gerharda Buchwalda: Očkování-obchod se strachem. Já sama jsem za svoje pracovní působení poznala obrovské množství původně zdravích dětí, které po určitém typu vakcinace, nebo po nakumulování škodlivých látek z velkého množství očkování dostali obrnu, autismus, či byli jinak mentálně poškozeny.(jsem speciální pedagog) Sama jsem očkování svojí dcerky odložila o 2 roky. Osobně ani nevěřím na funkčnost vakcín. Pročetla jsem i mnoho zahraničních studií a čísla jsou děsivá....to jen tak k zamyšlení... mějte se hezky Lil
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.