Na to bych asi rekla ííííha. Protoze to, ze bych v krajnim pripade dokazala poskytnout prvni pomoc, protoze jsem kdysi na chirde pracovala, rozhodne neznamena, ze bych mela chut si doma otevrit pobocku chirurgie a poskytovat prvni pomoc na veliko.
Holky uvazte to, proberte se vsemi znamymi vsechny spitaly v okoli a doufejte, ze az pujdete "na to" nebude se tam vyskytovat nejake drevo. Jak rikam nektera nese zarizeni rozhodne nebudi duveru, ale jsou lepsi nez homeotropni dychani a svepomoc. Bojujte ze zlepseni pomeru, za zvetseni poctu dobrych porodnich asistentek, ale proboha ne pres Vase porodem postizene deti( o dalsi alternatiove radeji ani psat nebudu). Udelate-li petici, vloudite-li se k Souskove a bedete do ni nekolik hodin mluvit, a podobne metody budu vsemi deseti pro, ale porody doma jen s dobrou porodni asistentkou. Verte mi, ze vim o cem mluvim, stavela jsem tepene krvaceni, ktere strikalo az na stop( to nebylo pri porodu-pricina byla jina) a podobne lahudky, tohle chce skutecne pevne nervy a to jeste kdyz se to nakonec povede, a ted si predstavte, ze ne. Dokazaly byste zit s pocitem, ze jste sve dite nebezpecne, pripadne smrtelne ohrozily? Ja tada ne. Jo nektere porodnice jsou vyslovene hnusne a personal by si zaslouzil zavrit z casti do vezeni z casti do blazince, ale jine jsou na urovni. Takze bojujte o to, abyste mohly rodit v tech dobrych a aby se zvysil pocet dobrych porodnich asistentek.
Na Souckovou mam fakt vztek, protoze z lekarky v ni zustalo pramalo, klidne me muze zazalovat, pokud ji nejaka Misa 2 stoji za to.
Předchozí