| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Polední klid není pro každého

JAno copak jsme udělala špatně?
Tak mi to taky nedá nereagovat. Mám dva syny. Öba proslali prakticky jako miminka den. Do roka spali přes den 5 hodin( 2,5 dopoledne a 2,5odpoledne). Od roka do 4(mladší)-5let(starší) spali oba 2,5 hodiny. Jinak s nima nic nebylo celý odpoledne.
Pak přišla v 3 letech školka.
U staršího bez problému usnul mezi prvníma. V třídě logopedický kam se dostal po 5 narozkách se přizpůsobili třídě a odpočívali 30minut s převlékáním do pyžam z důvodu rychlosti oblékání v první třídě na TV( přišlo mi to rozumný).Takže tady jsme problém neměla.
Mladší v 3letech doma spal.a ve školce dělal něco co se tu popisovalo: podepíral hlavu a koukal na ostatní a rozčiloval děsně nervní paní učitelku.Která mi to vyčítala každej den. Přitom o víkendu doma syn hned usnul.A ještě rok to doma bez problému vydržel....
A jelikož paní učitelce to tak děsně vadilo. A nevím co se děje. Ale syn ve školce odmítá spát a když tam jeden den zůstává tak má místo spaní AJ a neustále se ujišťuje, že nebude muset ležet( to dělá i po změně školky).I paní učitelka se sháněla v nový školce co mu tam dělali, že je proti tomu spaní tak moc...,aler ot se asi nedovíme......
Jo a ještě info( když v třídě kam chodil mladší byl spojený starší) TAk tam odmítal taky spát. Proč to nevíma,ale pokusím se zjistit(už je teda v druhý třídě), přece jen mě ukecával ať příjdu po O. že budou spát v červený třídě a to, že on tam spát nechce.:-O

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.