To je otazka. :-)) Kdyz jsem jezdila jako dite na detske tabory, nechapala jsem k cemu je poledni odpocinek, kdyz ho nepotrebujeme, ale naopak chceme si dale nerusene hrat. Pak jsem zacala jezdit na tabory jako vedouci a pochopila jsem, ze poledni odpocinek neni pro deti, ale pro vedouci. Zatimco deti byly plne energie, my padali na hubu. Take tam byla tendence resit to narizenim ruznych povinnych odpocinku v chatce, ve stanu a zakazy navstevovat kamarady v ostatnich chatkach. Presto se mi vzdy podarilo domluvit se s detmi na rozumnem kompromisu (napr. moznost navstivit kamarady po predchozi domluve, moznost hrat si ve stinu pred chatkou a pod.) Problem ve skolkach je ten samy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.