Původně jsem ani nechtěla psát tohle nás teprve čeká, malému je 15 měsíců a spát mi nechce během dne vůbec, když sne někdy na 1/2 hodiny jsem šťastná jako blecha a závidím holkám, kterým děcka během dne spí :o). Z postele mi normálně utíká už teď takže zkusíme a když neusne nenutím ani teď (stejně to nemá cenu). Pravda spí mi ráno tak do 8.
Markéto,
máš ve spoustě věcí pravdu, ale situace každé rodiny je natolik odlišná, že bych teda neříkala (vím, žes to nanapsala ale vyplynulo to z toho) rodič v práci=rodič neakceptující potřeby dítěte. Myslím, že potřeba je zkloubit potřeby všech tedy i třeba finanční potřeby rodiny. Mě se totiž zdá, že v poslední době je takový trend, jen aby náhodou nemělo dítě nějaké trauma z toho že chodím do práce nebo z čehokoliv jiného. Není samozřejmě dobré dítě traumatizovat, ale je třeba dítěti ukázat život takový jaký opravdu je!!! V životě si před ním nikdo na zadek nesedne a to je potřeba ho naučit a ne z nich dělat sobce a světe kolem mě se toč!!
Tíno,
ale ty žiješ v zahraničí tam je ale situace trochu odlišná od českého, ne? Mám kamarádku, žije v Německu až u Francouzských hranic a tam vozí dceru ráno do školky, na oběd domů, pak zase zpět. Mě to příjde dost na nic. Už jsem s ní dlouho nemluvila, tak nevím jaká je momentální situace.
Předchozí