| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoooj, ještě žijeme:-)))

Omlouvám se, ale v poslední době jsem nějak nestíhala. ani ne tak kvůli Vánocům, ale spíš holky jsou furt nějaké nemocné a zrovna jsem měla i práci pro Honzu na PC, tak jsem na to neměla přes den klid a doháněla to po nocích, což mi zas schází spaní a to už nějak špatně snáším. To asi ty léta už na mně lezou:-)))
Za info o horách díky, nakonec vybral ubytování jiný člen "skupiny", bylo by to na Soláň. Ale my od těch hor upustili, což mně docela mrzí, ale prostě to nejde. Nechceme Péťu brát ze školy před pololetím (mělo to být hned ten první týden v lednu), pak finance a navíc Honza pak na konci ledna jede lyžovat do Alp, tak aby tolik nechyběl v práci. Takže snad někdy jindy, ale díky za tipy, někdy třebas využijem.
Vánoce k nám už můžou přijít, letos máme nějaký rekord, v podstatě máme vše hotovo. Jedinou výjimku tvoří nevyčištěný lustr, ale to snad zvládnem taky. Dokonce už dneska Honza zdobil i stromeček, Lucka moc pomáhala:-))

A co vy, jak jste na tom?

Minulé úterý měla Lucka ve školce besídku, dokonce měla s jednou básničkou solo:-)) Pak ve středu už odpadla definitivně, zřejmě duševní vypětí:-))) Předtím měla jen rýmu a pokašlávala, ale ve středu jí vylítla teplota až na 39 a zvracela, tak jsme měli docela dramatickou noc, ale nejhorší už snad máme za sebou, teď už jí trápí "jen" ten kašel. Nejhorší je to v noci, to si obě holky notujou v duetu:-))

Co Kája, je v pořádku?

Zatím se mějte krásně a užívejte klidně předvánoční čas:-))

Alena

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.