Krásné Vánoce, tak u nás taky finišujeme i když s tím úklidem to není tak žhavé - nejdřív měla Kája chřipajznu a pak já, ale už je to taky lepší :-)))
Stromeček budeme strojit zítra, dárečky už mám zabalené . Mám vždycky největší nervy, abych někde něco nezapoměla založené :-)a nebo nepřehodila balíčky nebo jmenovky.
S tím lyžováním je to škoda:-(, já nelyžuju, Horymír trochu jo, ale spíš běžky. A Kája by měla po Vánocích dostat lyže - snad budou nějaké slevy. A co Lucinka a lyže, lyžuje s vámi???
Tak už si odpočiň a nehoń se ať tě taky neskolí nějaká viróza a hezky si užijte vánoční svátky a kupu dárků pod stromečkem....a dobře si všechno zapamatuj ať mi to můžeš dopodrobna vypsat jak jste se měli a co jste dostali .....už se móóóc těším na další počteníčko :-))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.