Krásný článek! Sama bych měla pouze jediný brambor, ovšem hřích, který se za ním ukrývá považuji za smrtelný. Proto jsem si dovolila tento návod trochu přizpůsobit vlastním potřebám: Na brambor jsem připevnila dvě špejle jako nohy, dvě špejle jako ruce a jednu špejli navíc jako opěrku, aby stál na nohou. Nakonec jsem na brambor připevnila kousek párátka jako penis a hotový výrobek jsem umístila před sebe na stůl. A pokaždé, když na mne přijde nával vzteku, vezmu nůžky na nehty a kousíček mu z párátka uťafnu. Úleva se dostavuje okamžitě. Raději jsem použila malý brambor, kdybych se rozhodla svého trpícího hříšníka ukrýt do šuplíku, tak aby se tam snadno vešel :-). přeju všem na Rodině hodně úspěchů a málo křivd!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.