Ahoj vsem, mam taky takovy problem, ze jsem shanela domaci praci jako privydelek,ale bohuzel zadna seriozni nabidka a spousta penez vyhozenych jen tak. Nakonec jsem se uvrtala do vyplnovani dotazniku, sice je to vydelek nic moc ale par stovek jsem si uz vydelala, problem je jen v tom, ze dotazniky posilaj jen maximalne 2 dotazniky za mesic :( Ale nikdo po me nic nechtel, a jeste si neco malo privydelam. A pak jsem se jeste uvrtala do prodavani parfemu od firmy FR Group. Tam je registrace zdarma, ale musela jsem si koupil "startovni balicek", ktery obsahoval testery vuni, coz je pro prodej parfemu dobry.Nikdo si nekoupi neco na slepo. Prodej parfemu my vynasi vic, ale je to o shaneni lidi , ktery si neco koupi. Na to ja moc nejsem.. ale prilezitostne si neco vydelam. Je to MLM system, ale neni to takovy jak u ostatnich, protoze parfemy se prodavaj dobre.
Tak jsem se vypovidala :D Zkusenosti jsou spatny, akorat u tehle dvou jsem zustala. Ted jsem cetla neco o plneni obalek 2,50 za kus, tak nevimjestli mam to mam risknout.. chteji jen poslat ofrankovanou obalku, tak uvidim. Tak zatim ahoj, a kdyby nekdo chtel pokecat, muzete napsat na mail: beth@email.cz
Předchozí