Moje chyba. Jsem už unavená a zaměnila jsem si nějak odpovědi. Psala jsem asi reakci Bobovi, jak jeho syn maluje parní stroj ve 3 letech´, což je asi jen kopírování ale asi má dobrou vizuální paměť
Já jsem byla překvapená, že na to narážíš? Sylvie, právě Ty, když Tvé názory mi dost sedí. DOšlo k nepříjemnému nedorozumění. To se mi ddnes (vlastně včera) stalo asi 3x. Já jsem se snažila poctově přečíst celou diskuzi a nějak se mi to zamotalo. Sylvie, já se to snažím dělat s dětma podobně, ale já už mám nejmladší stejně starou jako Ty nejstarší, tak už uvažuji jinak. Přeji dobrou noc
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.