Ahoj, všechny moje kolegyně, které otěhotněly měly také vycházky celý den, ale já si ani netroufám o to požádat. Poprosila jsem sestru, abych mohla mít ty čtyři hodiny odpoledne v kuse a ne dvě dopoledne a dvě odpoledne jako dosud. Vyhověla mi jen proto, že to mám do města i k našim dost daleko, tak abych si vůbec mohla jet nakoupit. Jinak to tady v našem kraji zřejmě takhle funguje, na těhulky chodí kontroly a doktory kontroluje zas sociálka, protože prý každá těhotná chce být doma, i když mají celkem normální zaměstnání. A potom je prý sestřička potkává v kavárnách i mimo vycházky.
Na druhou stranu si říkám, proč by nemohla být každá budoucí maminka doma, když si to přeje? Přece jde o další generace a třeba by ty dětičky byly zdravější a klidnější, kdyby se každá maminka mohla v klidu vyspat a mohla celé těhotenství odpočívat a ne se nervovat v práci...
A taky si myslím, že až se nám to narodí, tak budu ráda za každou minutu klidu a budu ráda vzpomínat, jak jsem si tady pěkně hověla, když mi rostlo bříško.
Pa
Předchozí