Mluvíš mi z duše, také mi vadí jak se z :"o vánocích má být hezká atmosféra "stává :"žena musí uklidit,napéct,naaranžovat ....." a kouká to na nás ze všech časopisů a vánoční reklamy v televizi-škoda mluvit...Připadá mi, že každý kdo se jen trošku odkloní od nalinkovaného schématu aby to radši skrýval.Takže na úklid mám tento rok paní,dárky scháním na pochodu,cukroví peču 2 druhy,zbytek kupujem,k věčeři bude kuře a už se mooooooooc těším!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.