Tak já nevím, ale ¨mě ten článek taky připadá trochu ujetý a mimo dobu. A to předem říkám, že nejsem nervozní - nemám proč. Dárky nakupuju strašně ráda už asi od září, takže teď už mám dávno všechno a koupím jen drobnost, která mě zaujme. Úklid nedělám, protože normálně ve chlívě nežijeme a běžný stav domácnosti mi naprosto vyhovuje. No a na štědrý den mám místo programu autorky už dávno vymyšlený výlet do zimní zoo, což bude děti bavit nepochybně víc. Takže vánocům zdar.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.