Lízo, předběhla jsi mě!! Právě jsem se chystala vložit sem podobný příspěvek. Při přečtení věty "..do Vánoc zbývá 14 dní, JDEME NA TO.." jsem si začala nervózně poposedávat na židli a drbat se za uchem, kde že je ta startovní čára, abych jako stihla včas vyběhnout.. Takže asi takhle: sice jsem celkem soutěživý tip, ale toho popsaného předvánočního maratonu se s díky nezúčastním. Taky mě rozesmála rada vyhradit si CELÝ (!) jeden den na vánoční výzdobu bytu. Co bych jako měla celý den zdobit?? :)) U nás se postaví na stůl váza s ozdobenými větvičkami a je vyzdobeno.. No a CELÝ (!) jeden další den na úklid (plus rodinu vypakovat navíc z baráku). Hmmm. Přeji autorce, aby ty své Vánoce přežila ve zdraví.
Jo, aspoň vím, že časopis "Máma a já" si rozhodně nekoupím (ne, že bych o tom někdy uvažovala..).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.