podle mě žertuje. Perly typu" cukroví čeká na servírování, kapr na obalování a vám do večerních zpráv zůstanou minimálně čtyři hodiny" (proč proboha zrovna do večerních zpráv),či "dvě hodiny před plánovanou večeří obalte kapra v trojobalu" (proč ne hodinu?)a pro mě nejlepší"Zkontrolujte své líčení, oblečte si sváteční šaty a pozvěte rodinu ke štědrovečerní tabuli" (vyvolává to ve mě vzpomínky na strejdu, který, když na chalupě vyjímečně uvařil oběd, řval na svoje ratolesti: "Žrádlo!!!"). Po popisu všech těch aktivit, které bych já a moje rodina měla v následujících dvou týdnech provést, by asi na nic jiného ani dojít nemohlo.Šťastné a veselé.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.