Ahoj, co na to říct? Hrůza!!! Je to strašné.Se mnou tam jednou byla na monitoru mladá maminka (mladší než já) Čekala dvojčátka. Když mě hospitalizovali, ležela tam už také, ale vypadala nešťastně a vyčerpaně. Jedno mimi umřelo a ona přijela a čekala na vyvolání porodu.Nikdo jí nevěřil, že necítí pohyby a všichni s ní jednali jak z nějaou slepicí..... Manžel mi říkal, že jela na sál po mě,prý jsme se vystřídali.Popřál jí a manželovi štěstí, ale oba brečeli a tak to nechal být. Jejich přístupem umřelo i to druhé.Jenže, místo toho, aby pak mamiku přeložili na gyneklologii, odvezli jí na pokoj se třemi maminkami a jejich dětmi.Manžel chodil a brečel, prosil je, aby jí dali na jednolůžkový pokoj......Hrozný. A nejhorčí v tom nejhorším je, když vyjdete před porodnici, kde ostatní vynáší ty drobečky v sedačce a vy.............vy jdete jen s taškou.Mé dítě jejich laxnost přežilo, za což děkuji Bohu každý den.Plánujeme další dítě, ale bojím se že se před porodem zhroutím, protože tohle mě ještě teď budí ze sna.
Předchozí