| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pár organizačních triků pro zaneprázdněné matky

Ivule, já rozumím, taky jsem na to nikdy nebyla. Na úklid, ale možná, že Ty máš uklizeno pořád. Já ten článek moc nečetla, na to nemám nyní trpělivost a čas, radši uklízím svůj lettitý chaos a přitom si dělám i pořádek. Já mám ale výhodu, že jsem nezaměstnaná, že to nastrkám někam mezi pohovory a vození dětí na kroužky a hraní si s nimi.
Cukroví taky peču z menších dávek, ale sotva kdy jsem došla k více než 4 druhům. Okno umyju jen v pokojíčku, aby si děti mohly lepit svoji výzdobu a byt jsem ozdobíla věncem od dcery z kroužku a podnosem se 4 svíčkama a sladěnou vázou s živými květy. K tomu jsem náhodou při běžném nákupu koupila par dekorací v barvě vázy a podnosu. Stromeček a kapra nechám na manželovi. A dárky kupuji průběžně půl roku a některé mám doma i déle, když mě něco zaujme, tak to koupím, s tím, že se to může někdy někomu líbit. A pak se to opravdu hodí. A to musím pro 3 děti skloubit dárky od rodičů mých, manželových i od nás.
Letos jsme se ale dohodli, že si drobnosti budem dávat, když budeme mít náladu třeba každý pátek nebo adventní neděli, a že si budeme častěji povídat a pod stromeček nám bude stačit jen několik dárků. to ale jen v naší soukromé rodince: táta, máma a 3 děti. S babičkou (tchýní)to bude horší, ona je v tomhle "megalomanka", ale jsem s tím už smířená, tak to u nich bylo od dětství mého manžela, těžko ji te´d na povel předělám. Jen chci trochu změni chápání mých dětí, o čem vlastně Vánoce a advent jsou.
Tak abych tady jen "neradila"((když to mnoho lidí nezajímá a radši pořád řeší ty registrace-už to funguje, ne?))) - tak jdu oloupat dětem pár jablek a k tomu trochu přerovnat kousek našeho "zamrzlého bordelu" - toho v duších i v bytě.

Hezkou 2. adventní neděli všem, kdo už žijí adventem, a to hlavně tím v dušičkách a už vysypali svoje pytle zhnilých brambor.
PS: Lucie už asi nechodí, tak ten úklid (viditelného svinčíku) stačí jen v jedné místnosti, kde bude stromeček. Aspoň nám. A tolik chodů jako dřív, už taky při naší spotřební úrovni taky není třeba.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.