watanaki, to mě neděs.Takže nás to všechno učili špatně?! Takže jsem měla úplně zbytečně popraskané žilky v obličeji a bělmu kvůli tomu tlačení se zatajeným dechem a nesnesitelnému přetlaku? Při druhém dítku jsem totiž tlačila dle sebe a neposlouchala rady porodníka, jak musím zabrat na jeden nádech a málem puknout, a dítě jsem v pohodě vytlačila po kousičkách (však není nutné aby vystřelilo jak raketa, ne? :o)). A to jsem prosím hráč na poměrně fyzicky náročný dechový nástroj! A po deseti letech se dozvím, že mě do toho tlačení nutili zbytečně a že při druhém porodu jsem byla považována neprávem za rebelku, která "nechce poslouchat". Chci poslouchat, ale jen přírodu, intuici...ne lékaře. Kteří navíc sami nerodili (ani jako chlapi nemohli). Pořád ještě neví, že nejsou "ti nejvyšší"...všemohoucí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.