Učit se dýchat bylo pro mě úplně na nic :o) Neb u porodu mě ty stahy tak překvapily, že jsem byla schopná jen výkřiku a pak až na potřetí mi PA řekly jak mám tlačit a dýchat - při bolestech jsem sice na dýchání vzpoměla, ale bylo mi na prd :o( Nejvíc mi pomohly masáže a dýchat si po svém - respektive hlavně nezadržovat dech. Je to na každém jak to zvládá a jak mu to vyhovuje - myslím, že neexistuje univerzální metoda dýchání, která je vhodná pro všechny porody. Každý by si to měl sám sobě přizpůsobit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.