ahoja holky! taky já teď už jen čekám na tu "hodinku", termín mám až na 7.1. 07, ale já i doktor jsme se shodli, že to bude určitě o něco dřív (klidně už by mohlo zítra!) reaguji hlavně na téma _ti co píší ošklivě o porodu. Já mám za sebou před 4roky porod dvojčat ve 34+5tt, kluci měli po 3 kg a za 11dní jsme šli dom z porodnice. Nemůžu sice napsat jedinou pěknou vzpomínku na porod (krom když mi kluky asi 3vteřiny ukázali), a jaké to bude teď s jedním (patrně slůňátkem) bude to taky jaksi netuším a rozhodně si to nemaluju na růžovo, ale ta chvíle ať delší či kratší se dá zvládnout, díky lékařům a sestrám v porodnici jsem na světě já i moji kluci a to že tam kolikrát na člověka příjemní nebyli, to je až na xxxté řadě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.