Ahoj, ano s obdobným přístupem jsem se také setkala.Pracovala jsem jako zdravotní sestra v rizikovém prostředí s rentgenem, infekcemi, nočními službami, anestetiky a těžkými pacienty a nástroji k operaci. Můj gynekolog mi řekl, že hlavně nesmím jezdit na kole a koni a musím jíst mořskou tresku, prý nic jiného jako rentgen, viry, zátěžové situace mi a mému mimi nemohou ublížit. Naprosto mě šokoval a proto jsem se nechala přeregistrovat k jiné lékařce a jsem spokojená, přístup je naprosto jiný. Lékařka mě hlavně řekla, že všechny zmíněné faktory mohou samozřejmě miminko ovlivnit a hned jsem šla na PN, jsem jí vděčná. Svoji poslední službu jsem se ještě setkala s pacientem s infekční mononukleozou a to jen díky tomu, že mě můj původní doktor PN nenapsal a na svou poslední službu jsem musela. Pevně věřím, že vše bude vpořádku. Jsem v 8tt. A jedna rada ode mě: běžte vždy tam, kde Vám poskytnou maximální péči, protože si jako pojištěnec za služby lékaře platíme a každý chce za své peníze jen to nej, a zejména pak, když jde o zdraví. Všem jen to nej přeje Ada.
Předchozí