| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Trocha smutku

Bell,
je mi moc líto co se ti stalo. I já jsem jedna z těch co si prožila stejnou bolest dokonce dvakrát. Jednou ve 12tt a jednou v 9tt. Oboje těhotenství bylo vymodlené a ukončené cca 14 dnů před vánoci. Vánoční svátky jsem tudíž probrečela. Bylo mi fakt hrozně (přesně jak popisuješ), byla jsem zlá na lidi kolem sebe, hlavně na manžela. Věřím tomu, že kdyby nebyl takový kliďas a tolik mě nemiloval, už dávno nejsme spolu. Když jsem byla těhotná potřetí, v 9tt jsem začala krvácet ale tak, že během chvilky podemnou byla kaluž krve, ihned jsem jela do nemocnice a tam mi řekli, že mimi je v pořádku a nevěděli z čeho to je. Krvácela jsem potom ještě jednou ve 12tt - taky bylo všechno OK. Byl tam dost drsný doktor a ten mi řekli "pokud se TO má udržet a je to zdravý plod, tak se udrží ale pokud ne tak je lepší když se pustí teď než třeba ve 20tt". To jsem zrovna slyšet nechtěla ale s postupem času vím, že ten Dr. měl pravdu. Podle mě, záplata na toto trápení je jediná a to je mimi. Přeji ti hodně štěstí a sil!!!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.