Ahoj,
stalo se mi nedávno něco podobného, naštěstí to byl samovolný potrat a velmi brzo. Nemusela jsem na žádný zákrok do nemocnice a pustili mě domů, když jsem slíbila že u mě bude pořád manžel. Máme krátce po svatbě a křížek na těhotenském testu způsobil trochu zmatek, ale hlavně strašně velkou radost. Začala jsem krvácet hned druhý den po potvrzení těhotenství mojí paní doktorkou. Nikdo neví proč. Tolik emocí jen ve dvou dnech jsem ani nevěděla, že je možné vystřídat. Všichni na mě byli moc hodní, moje paní doktorka je citlivá a milá a manžel mě vážně hodně podržel. Kamarádka byla snad celý den v pohotovosti na telefonu. Nakonec jsme se ze všeho společně s mužem vyplakali... Vůbec se mi chtělo pořád jen brečet. Je to strašně smutné a nikdy nezapomenu, ale už se cítím dobře a přála bych si znovu otěhotnět. Dobré z celé té šílené události je, že vím, že se na manžela můžu vždy spolehnout, že bude stát při mě. Držím palce ať i Vám všem se dobře daří, zvládnete překonat nepřízně osudu a rodí se zdravá a šťastná miminka. Přeju krásný Nový rok
Předchozí