| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Trocha smutku

Také jsem potratila, ale v mém případě se to stalo rok před početím našeho zatím jediného syna (stejně jako rok poté jsem otěhotněla v prosinci), a to přesně na Silvestra, kdy si manžel (tehdy přítel) v rozjařené náladě záměrně (s mým souhlasem - stejně jsme se chtěli brát) "nedal pozor". Nebyla jsem v té době ještě vdaná a miminko jsme sice plánovali, ale až po svatbě (já jsem na tom trvala; ten Silvestr byl z mé strany úlet, abych pravdu řekla, vůbec jsem nečekala, že opravdu otěhotním).
Už první krevní test (týden po vynechání menses) byl nejasný - měla jsem přijít za týden na nový. A v ten den (14 dní po vynechání menses, tj. v 6. týdnu těnotenství) jsem začala krvácet. Myslela jsem si, že je to normální menses, že prostě mimi nebude. Lékař mě ale poslal okamžitě do nemocnice, že v případě, že nepůjde těhotenství zachránit, mi musí vyčistit dělohu. Podle dalších krevních testů, které mi v nemocnici udělali, to byl opravdu samovolný potrat, takže následovala kyretáž. Já jsem sice brečela, ale jen z šoku, že musím do nemocnice (jela jsem ten den normálně do práce), na mimi jsem zatím nijak zvlášť natěšená nebyla, hlavně jsem ani nečekala, že opravdu budu těhotná (žádné těhotenské příznaky jako nevolnost apod. jsem neměla), jen jsme se s přítelem tehdy domluvili, že se tak jako tak co nejdříve vezmeme. Takže mě to celkem nijak nevzalo - říkala jsem si, že je to normální, že si určitě mimi řeklo, že je ještě brzy - že jeho dušička čeká, až se na něj lépe připravíme. Tohle se stalo na přelomu ledna a února. V září byla svatba a přesně na Štědrý den toho roku jsem TO nedostala, takže jsem tušila, že už je to tady. A v srpnu 2005 se mi po úplně bezproblémovém těhotenství narodil krásný zdravý kluk.
Jsem přesvědčená, že to nenarozené mimi před ním byl taky on. Už mi někdo tuhle teorii potvrzoval - že miminka takhle někdy napřed nakouknou. Takže nezoufej, to mimi, které se nakonec narodí, bude to samé, které teď z nějakého důvodu usoudilo, že ještě není ten správný čas.
Jinak osobně druhé (resp. vlastně třetí...) těhotenství zatím odkládám, chci počkat, až budou synovi dva roky - mimochodem právě i z takových důvodů, jaké jsi naťukla ve zmínce o odloučení od Agátky - co kdybych musela kvůli těhotenství ležet třeba i několik týdnů v nemocnici? Navíc syna musím pořád zvedat - do kočárku, do jídelní židličky (pomíjím skutečnost, že se hrozně rád nechá nosit i jen tak - to by si musel asi odvyknout, i když si myslím, že je to u tak malých dětí normální) - a má už minimálně 12 kg. Vůbec nevím, jak bych to dělala jako těhotná. (Druhý důvod je, že se musím dát napřed trochu do kupy.)
P.S. Před časem tu byla diskuse o neregistrovaných přispěvatelích. K tomu jen uvádím, že jsem řádně registrovaná, jenže jelikož jsem registrovaná leckde a na různých stránkách jsou při registraci jiné požadavky (někde je povolena interpunkce a jinde ne, někde chtějí nejméně šestipísmenná hesla, případně v něm musí být i číslo, jinde stačí heslo kratší a bez čísel), navíc někde mi oznámí, že už stejné uživatelské jméno existuje - výsledek je, že vůbec nevím, pod jakým jménem a heslem jsem tady registrovaná a musela bych se registrovat asi pokaždé znovu... Chtělo by to jednotnou univerzální registraci pro celý internet...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.