Ahoj. Máme hodně podobný příběh. Moje holčička je narozená také v červnu 2005 a začátek těhotenství byl hodně podobný. S krvácením jsem odjela do nemocnice, kde mi paní doktorka po ultrazvuku sdělila, že se jedná o zamklé těhotenství a že tam musím zůstat na kyretáž. S pláčem jsem se rozloučila s partnerem a šla si lehnout na oddělení. Poté následovalo ještě několik ultrazvuků a odběrů krve na testy, už jsem byla vypsaná na operační sál a dělali mi EKG a předoperační přípravu a pak mě vzala jedna mladá paní doktorka na ještě jeden UTZ. Nevěřila vlastním očím a já taky ne, na ultrazvuku jsme jasně viděly srdeční akci. Doktorce na oddělení se to nezdálo, ale nabrali mi znovu krev na testy a hodnoty ( nevím přesně název, vím že se testu přítomnost tzv. těhotenský hormonů ) stouply, takže těhotenství normálně pokračovalo a dnes je naší berušce 1 a půl a je to naše sluníčko.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.