| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Strašlivá noc

Simono,
tak jeste jednou, nenapsala jsem ti nic, co by ti mel insinuovat pocit studu nebo menecennosti. Ja za svoje nazory nestydim i ve pripadech, kdy jsem jedina kdo ho ma a haji, proc bys mela se stydet ty? Precetla jsem si ten kriticky odstavec, ja jsem se te PTALA proc ti vyhovoval rizikovejsi pristup. No jestli opravdu jsi tak prala, tak ja to beru.

Ja chapu, ze kazda svuj porod bere osobne, ale uvedom si ze tady je diskuse o porodnictvi v CR, ne o tobe. Jsi argumentovala svoji zkusenosti, a uvedla jsi, ze PRO TEBE, tohle se zda spravne. Ja jsem ti odpovedela, ze PRO MNE teda neni, a clovek ktery nepreje se monitor je v pravu, protoze ze STATISTICKY jeho zjisteni k lepsim vysledkum neprispiva a dala jsem na toto zjisteni odkaz. Tvoji zkusenost a i s tvoji spokojenosti beru, ale nepresvedcuje mne to co tvrdis.

Sikovny pravnik take by zatrasl lekarem, ktery se drzi totalitnich postupu. Chce to jen obcanskou organizaci, ktera by financovala soudy s porodnikami, totiz nezhoda reklam porodnic a jejich praxe dava tomu velky prostor. Na miste lekare, ja bych se radeji snazila mit spokojene zakaznice:-)).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.