Jojo, taky jsem mmj nepochopila, proč v případě nástřihu není možný ambulantní porod. Snad z důvodů rozvolnění šití nebo dokonce ruptury rány, zánětu? Mě hráz kontroloval manžel (bez jeho nebo mé psychické újmy) a myslím, že to bylo lepší, protože jelikož nemusel koukat na dalších 30 jiných, mohl si snadněji zapamatovat, jak vypadala předtím :o))) A PA několikrát denně? V nemocnici jsem je viděla od druhého dne jen pokud mě vzbudily v noci šramotem a na chodbě. Doma jsem si stav zavinování dělohy kontrolovala prostě sama, nevidím v tom problém...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.