Přesně tak, jsem jen pro, dospělý když má zlý sen, tak se taky probudí a potřebuje se uklidnit, aby ten sen nepokračoval, až zase usne. Zrovna dneska se mi zdálo něco hnusnýho. Kdyby mě někdo jenom spící pohladil, houby by mi to pomohlo. Mimís je naštěstí zlatý a nezdá se mu nic ošklivýho moc často, ale tohle řešení mi zní naprosto logicky. Byť dítě není malý dospělý, vypadá to jako nadějná metoda. Přeju hodně úspěchů:)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.