| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Jak se u nás stal zázrak

nechci rozviřovat žádné brojivé diskuze, jak je tu občas zvykem, ale nedá mi to nevyjádřit se.
žádná dobrá rada není univerzální a pro některé rodiny žádná dostupná rada není. tak to prostě je.. možná, kdybysme daly dětem přečíst všecky ty knihy, že by pochopily, jak se mají chovat a konečně by spaly, a my s nima :-))
všichni víme, že "podlehnout" a vzít dítě do postele (pokud ho tam dlouhodobě nechceme) anebo ho nakojit (pokud nejsme odhodlané další dva roky kojit ho jak čerstvé nemluvně) je prostě fatální chyba, ale jenom ten, kdo se nedostal na hranici svých sil a na okraj vlastního šílenství dokáže radit - nedělejte to za žádnou cenu.

já mám šestnáctiměsíčního chlapečka, pokud ho kojím (v noci) jenom co dvě hodiny a mezi kojením se probudí jenom jednou a zbytek času spím, vedle něho v naší posteli, považuju to za úžasnou a hromadu-odpočinku-dárnou noc. kromě pevného objetí a déletrvajícího pláče jsem zkusila všecko, mates evidentně nic z toho nepovažuje za pozornosti-(a spánku)-hodné..

no, můžu jenom dodat povzbuzení - v půl roce a po dvanácti měsících jsem si psala žádost o umístění do bohnic, moje tělo odmítalo fungovat a mozek se jenom vezl, ale kupodivu ještě žiju, doma, bez trvalého dozoru :-))

spaní a dětem zdar :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.