Starší děti spaly celou noc třeba i do 9hod.Ale nejml.ne večer usne tak v 21hod.po hodinovém uspávání kdy musí někdo být u ní.Tak okolo 23hod.se probudí a vydrží i do 3hod.a musí mít společnost(mě).Nakonec usíná u mě v posteli a vstává ráno když budím starší do školy 6.45.Odpoledne usíná bez problémů tak okolo 12hod.a vydrží asi hodinu.Takže toho moc taky nenaspím,ale mám ráda když se ke mě v noci malá tulí.Až povyroste tak už si toho tulení a mazlení tolik neužiju tak si myslím,že to stojí za to,vždytˇ ty děti strašně rychle rostou!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.